top of page

VX IT

Za male i velike mrežne i serverske aplikacije

Plug and play

Nosivost do 15,000 N

Zaštita IP 55

Brza isporuka, još brža montaža

Bogat izbor pribora za montažu bez alata

logo Rittal 300.png
Rittal-VX_IT.jpg

Potrebno Vam je rešenje koje će zaštititi Vašu vrednu opremu i podatke?

Potrebno Vam je rešenje koje će pored smeštaja opreme omogućiti optimalno kabliranje, napajanje, klimatizaciju, monitoring i bezbednosti?

Potrebno Vam je rešenje koje će biti kvalitetno, modularno, skalabilno i veoma fleksibilno po pitanju konfigurisanja rešenja prilagođenog po meri?
 

Onda su mrežno/serverski rek ormani Rittal VX IT pravi izbor za vas.
Rek ormani predstavljaju osnovu svake IT infrastrukture, Zato je rek Rittal VX IT dizajniran kao platforma za sve mrežne i serverske aplikacije. 


Bilo da Vam je potreban samo jedan izolovani rek za EDGE, Disaster recovery site, server sobu ili veliki data centar, VX IT će omogućiti smeštaj najzahtevnije opreme i ispunjenje najrazličitijih zahteva. Velikim rasponom veličina od 15U do 52U, kao i ostalih dimenzija i mogućnosti VX IT pruža Vam slobodu prilikom konfigurisanja rešenja specijalno za Vas.

COLLOCATION

Vertikalna podela na 2 ili 4 segmenta

Zaštićeni prolazi za instalacije


Posebne brave i sistemi
zaključavanja za svaki segment


Korišćenje standardnog pribora

logo Rittal 300.png
Collocation_edited.jpg

U svakom colocation data centru najbitnija je efikasna iskorišćenost prostora, zbog smeštaja što većeg broja korisnika na malom prostoru. Kako biste obezbedili dovoljno prostora, a istovremeno pružili neophodnu fizičku izolovanost infrastrukture svakog korisnika, neophodni su Vam specijalizovani colocation rek ormani.


Podeljeni na fizički nezavisne odeljke, colocation rek ormani pružaju Vam mogućnost da na prostoru jednog rek ormana smestite opremu za 2 ili 4 različita korisnika. Svaki od odeljaka je opremljen nezavisnim i zaštićenim prolazima za instalacije, kao i nezavisnom kontrolom pristupa čime se postiže isti nivo sigurnosti i kontrole kao kod potpuno odvojenih rek ormana a velike uštede u prostoru i troškovima.

MREŽNI

REKOVI

Otvoreni i zatvoreni 19" rekovi velike nosivosti

Bogat izbor pribora

Lako i brzo kabliranje

Modularna konstrukcija i jednostavne modifikacije  

logo Rittal 300.png

Ne želite više „špagete“ od kablova u Vašim mrežnim rekovima ili želite da podignete kvalitate kabliranja na viši nivo?

 

Rittal mrežni rekovi Vam mogu pomoći.

Bazirani na stabilnoj i fleksibilnoj platformi koja omogućava koiršćenje velikog broja kablova i gustine pakovanja uz dobro organizovano i pregledno IT kabliranje.


Zahvaljujući velikom broju dodataka za ranžiranje kablova u rek ormanu izbegava se kritično „lomljenje“ kablova i rizik od oštećenja. Vrata i bočne strane rek ormana se mogu demontirati, što pruža neometan pristup sa svih strana i olakšanu instalaciju kao i slobodan protok vazduha i hlađenje opreme. 
 

INDUSTRIJA

Industrija 4.0

Potpuna zaštita u zahtevnim okruženjima

Stepen zaštite IP55

Kontrolisana unutrašnja temperatura

Monitoring fizičkih parametara

logo Rittal 300.png
EL-zidni-rek.jpg

Potrebno Vam je da spojite nespojivo, prljavo okruženje proizvodnog pogona, fabrike ili rudnika sa čistim i kontrolisanim uslovima neophodnim za IT opremu. Samo na prvi pogled deluje nemoguće...


Naši zidni kao i samostojeći rek ormani Vam pružaju neometan i pouzdan rad opreme čak i u najzahtevnijim industrijskim okruženjima. Visok stepen zaštite opreme od prašine i vlage IP55, mogućnost ugradnje klimatizacije, monitoringa atmosferskih uslova i pristupa, protivpožarne zaštite, upravljanja radom opreme kao i UPS napajanjem, stvaraju sve preduslove za kontinuitet poslovnih procesa.
 

Za aplikacije sa manjom količinom opreme iili nedostatkom prostora na podu primenjujemo zidne ormane veličine od 3U do 21U unutrašnjeg korisnog prostora. Zahvaljujući trodelnoj konstrukciji, opremi u zidnim ormanima takođe možete pristupati i sa zadnje strane što će Vam veoma olakšati instalaciju i kasnije radove.

FIBER OPTIC

Za optička čvorišta na otvorenom i u zatvorenom prostoru

 

Idealno za FTTH i FTTC

Stepen zaštite IP55 - IP66 i pouzdan uvod kablova

Multifunkcionalna primena

logo Rittal 300.png

Različite varijante rešenja namenjenih za smeštaj optičkih čvorišta na otvorenom, sa visokom zaštitom opreme od vandalizma kao i od atmosferskih uticaja IP66 i otpornošću na UV zračenje.


Bilo da je potrebno opremu smestiti na ulici ili u zgradi, prenos podataka će biti osiguran.

bottom of page