top of page
sew-517026_1920.jpg

Po meri!

Skalirajte Vaš data centar prema realnim potrebama

Odaberite rešenje po Vašoj meri i potrebama, bez suvišnih ulaganja i troškova. Ostanite na sigurnoj strani uz zadovoljene uslove IT standarda vezanih za infrastrukturu, bez obzira na veličinu, okolinu i lokaciju. 

server-room.jpg
Compact_data-center-1000

EDGE DC

Edge data centar je u modi, jer su nam podaci i aplikacije potrebni na svakom mestu, tu pod rukom. Iako mali po količini opreme, imaju prohteve kao veliki data centri: pouzdano napajanje, efikasna klimatizacija, puna fizička zaštita, sigurnost od požara...

Naša rešenja će ispuniti sve Vaše potrebe i najoštrije zahteve u kompaktnoj formi, jednostavnoj za implementaciju po principu "ključ u ruke".

Micro-data-center-600.jpg

Mikro DC

Zamislite data centar malih dimenzija, opremljen kao svaki veliki: besprekidno napajanje, redundantna klimatizacija, interni sistem rane detekcije i automatskog gašenja požara, potpuna zaštita od neovlašćenog pristupa. Zamislite dodatnu zaštitu od spoljnog požara u stepenu F90 prema DIN 4102. Zamislite modularnu konstrukciju koja Vam omogućava proširenje prema potrebama. 

Zapravo, ne morate ništa da zamišljate: imamo za Vas Rittal Mikro Data Centar koji sve ovo nudi, uz brzu isporuku i izgradnju.

modular_dc.jpg

modularni DC

Ozbiljna priča: apsolutna zaštita Vaše opreme u skladu sa EN 1047 standardom i sa ECBS sertifikatom. Savršeno uklopljeni tehnički infrastrukturni sistemi najviše klase, do Tier III ili Tier IV konfiguracija. Priprema, projektovanje i implementacija bez glavobolje i zahtevnih građevinskih zahvata u najkraćem mogućem roku. Podrška za eksploataciju i održavanje. Moguća demontaža i preseljenje u slučaju potrebe. 

Bazirano na Rittal IT Infrastructure rešenjima.

Container.jpg

DC Kontejner

Data centar za poneti: ako imate privremenu lokaciju, ili  se često selite, ili nemate mesta u zgradi, ili ne želite da se bakćete sa građevinskim dozvolama i dunđerima... Spolja kontejner, a unutra data centar koji zadovoljava sve tehničke zahteve i poseduje kompletnu fizičku infrastrukturu. Samostalan ili u društvu sa dodatnim tehničkim kontejnerima za smeštaj agregata, UPS uređaja, čilera.

Kao i sve ostalo, skrojeno i sašivano po meri. 

IT-resenja.jpg

Classic DC 

Ako volite zidanu zgradu i čvrstu gradnju, imate prostor, ali Vam nedostaje samo data centar, oslonite se na nas. 

Ako imate data centar ali želite da bude bolji, veći, sigurniji, usklađen sa standardima: oslonite se na nas.

Ako želite rekonstrukciju ili dogradnju postojećih ili implementaciju nedostajućih infrastrukturnih sistema: osdlonite se na nas! 

bild2071_edited.jpg
A mi smo...

Data centrima se bavimo preko 20 godina. Imamo sopstveni tim koji će Vas od maglovitog starta dovesti do rešenja koje će ispuniti sve zahteve. 

Pratimo savremene trendove i nudimo rešenja koja su u skladu sa aktuelnim standardima: SRPS EN 50600, SRPS EN1047-2 i svim ostalim važećim tehničkim normama.

ATD 200x300.jpg

Pored znanja i iskustva, imamo i sertifikate i licence, cenjene i neophodne u svetu IT infrastrukturnog opremanja.  

Tim.jpg

Oslonite se na naš tim, ponikao u kompaniji Vesimpex,  sa bogatim i dugogodišnjim iskustvom na konkretnim i uspešnim projektima. 

Tim2.jpg

Iako dobro poznajemo teoriju, mi smo ipak praktičari. Sve naše projekte realizujemo sami zahvaljujući timu za implementaciju. 

Rittal SR.jpg
S kim si, onakav si...
logo Rittal 300.png

Sa Rittalom uspešno sarađujemo preko 25 godina, uz mnoge zadovoljne korisnike. 

Da li mi treba data centar?

Razmislite, može dosta da košta.
Ipak, može da Vas košta mnogo više ako ga nemate.
Možemo da Vam pomognemo da nađete pravu meru. 

Kako dO
Data centra?

Napravili smo ih onoliko. Napravićemo i Vama.

Postoji put i način koji dobro poznajemo. 

Oslonite se na profesionalce

Oprema za

data centar?

Ne brinite, mi smo ljudi od tehnike.
Imamo rešenja za sve zahteve, u paketu koji Vas oslobađa muka.

Oprema i rešenja bez kompromisa!

bottom of page